nuFfNang aDs

Friday, 2 November 2012

cEnDoL sAntaN sAwiT

anyone pernah try tak cendol santan sawit
actually petang semalam ngan hubby singgah jap beli kepok lekor, pisang goreng n jambu batu asam lebih my favourite tu kan tetibe i see poster ke ape ni

 tak nampak ea? ok yang bawah ni I dah zoom cket biar nampak jelas k : )

see? ada sesape penah try tak? so, how it taste? sedap ke? lau sedap nak try la sekali sekala...just leave d comment ye bagi sesape yang penah try : )

2 comments:

  1. xpernah la rasa lagi..tp tekak ni teringin sangat nak minum cendol..kalah orng ngidam..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he tu la cam pelik santan sawit kan? sawit ada santan ke? tapi kite tak minat sangat cendol ni : )

      Delete

nuFfnaNg La la la :)