nuFfNang aDs

Tuesday, 6 November 2012

bLacK n wHiTe mY pAsSioN My iNsPirAtIoN

entry khas 4 my darling hubby n dearest fren yang suka sangat black n white..see there the title above ^
I pun sangat like this colour "black n white"..so elegance when it combined 2gether
here there are..passion 4 my new house : )

 see ayah..this is your idea rite? nk alas tangga pakai carpet kan yang also black n white theme?

 sangat2 cantik..simple but nice tapi the flowers 2 kite kasik tukar gabungan white n pink flowers k : )
 uish sangat sweet n kacak gitu colour combination nya

 oooooohhhh just an inspiration 4 my bedroom..
but kat bawah still ade yang i more prefer 4 my bedroom

 ayah..ap kate kite pakai stripes macam ni untuk bedroom?
 nampak different cket kan kalau kite wat picture wall

 see carpet tu?
 carpet tu yang tak menahan hati ni cargassssssssssssssssss cari sampai jumpa vah vah vah
 
 haaaaa sangat2 like this bedroom..simple but nice n sangat2 cantik la carpet tu eh apahal la skang jatuh chenta ngan stripe ni he he he

kumpul duit banyak2 ye lepas tu nak beli ape pun dapat ha ha ha : )

3 comments:

nuFfnaNg La la la :)