nuFfNang aDs

Friday, 23 November 2012

beR'BubUr' di peTang hAri

assalammualaikum n gOOd morning seme : )

just nak tepek gambar je untuk hari ni kisah semalam di petang hari
husband keja petang so, tak semangat la nak masak, sape je kan yang nak makan? ibu n insyirah je
so, i have decided masakkan chicken porridge je untuk my lil princess tu
alhamdulillah masakan yang ringkas tapi habis dimakannya ha ha ha

 d simple one from ibu..simple ke pemalasa wahai ibu he he he : )
just add on sawi ayam bawang putih bawang merah so, simple

 tgah makan sambil tgok ottomen zero sabar mak ni ha ha 

 tgok peel dia nak mandi macam2 ragam ha ha ha.  uitttt yayang tercekci sudah ha ha ha
maaf aunty2 sekalian

 hak hak hak mulut bising bebel ibu amik amik gambar dia macam tu hak hak hak

buat2 manja lewtueeewwwww ha ha ha.  luv u until jannah sayang n my darling husband toooo

2 comments:

  1. ala homeynye dye tooo . semangat badan dye

    ReplyDelete
  2. nur farahiza
    ha ah, fara memang muncit n semangat ngeh ngeh ngeh tu yang suka usik die tu

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)