nuFfNang aDs

Tuesday, 6 November 2012

bARu vs LaMa

just nak tanya cket n mohon pandangan dan pendapat kawan2..
which is better than tukar sofa lama beli baru atau tukar sarung sofa sahaja..
planning nak tukar sarung sofa tu nak colour black tapi ada dengar2 kate harga 
lebih kurang dgan beli baru je
so, which is better?

kalo bole nak lebih jimat tapi just asking 4 opinion je.  Bukan dalam masa terdekat ni tapi nak tukar bila ad bajet lebih la nanti kan pasal sofa sekarang dah jadi kertas contengan my lil princess tu..
habis di contengnya pakai MARKER PEN pulak tu..geram la ibunye ni : ((((( 
tapi I tak marah pun tak pe la nak paling habis pun ambil marker tu bagi pen suruh tulis2 kat paper pulak..
tak baik kan berhentikan hasrat budak2 kecik yang tgah bermotivasi nak belajar tu jadi I tak kisah..
harta bole di cari tapi anak tu la harta yang paling berharga nak tolong kite kat akhirat nanti kan : )

eh melalut pula cite sofa cite anak pulak..esok I post gambar sofa yang diconteng itu ye sebagai memori tatapan anak n ibu ayah ni.

sayang sangat kat sofa itu : ) memori sangat buat I n husband kan ayah? 
biarlah kite yang tahu ha ha ha ha

just leave the comments ye

4 comments:

  1. memori apa tu ye..hehe..

    kalo masih ok lg, better tukar sarung je la kot...lgpun ada sentimental value kan...

    ReplyDelete
  2. beli baru yang lame letak ruang lain

    ReplyDelete
  3. beli baru yg kaler dark2x sket.. lgi pula sofa tak mahal sgt dh skrg kan..

    *psst esok keluar n3 pasal sofa baru kt blog kite..hehe..usya2x la.. alaa sofa biasa2 ajer.. tp ok la, baru kan..hehe~

    ReplyDelete
  4. aaniee
    tu la sofa masih elok sesangat2 sayang nak tukar baru he he he

    nur farahiza
    he he rumah kecik tak muat letak dua sofa ho ho ho

    mamalieyna
    wow mesti terjah ni ha ha

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)