nuFfNang aDs

Wednesday, 24 October 2012

yG dicaRi x juMpa

Salam petang hari : )..ok ketidakpuasan hati pada pagi tadi telah dilupakan dan kite mulakan dengan
 topik yang baru
lunch tadi jenjalan la dengan opismate pi Giant Nilai plan nak bli compact powder kat Guardian..
pusing2 tak ada stock pulak so, beralih la mencari pampers anak ha ha


dari zaman lepasan sekolah menengah dulu sehingga la sekarang rasa2 nya dah hampir 4 tahun kot memang pakai compact powder Pixy ni.  Pernah juga tukar2 tapi compact powder yang len 2 cam tak serasi bila muka jadi nampak gelap dan kadang2 terover fair sangat kan..tunggu esokla baru cari semula.
so, kengkawan ada tak produk kosmetik yang tak sesuai ngan kulit?
ada tak sesapa yang pakai pixy cam saya?

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)