nuFfNang aDs

Wednesday, 31 October 2012

uSik mEnguSik

lau nak tau inilah favourite ayah n ibu lau kat umah see what happen ha ha ha..

 alalalalalalala menangis kene usik ibu n ayah ha ha..sila abaikan ye bantal busuk itu ha ha ha biasalah di rumah kan nobody perfect haaaaa apa kena mengena pulak ni kan

 alalalaal majuk pulak gerrrrraam padan muka ibu n ayah memang suka usik dia sampai menangis baru puas hati ha ha ha

dah ok dah tapi eeiiissh still mencari dia punye soother tu..but malam tadi the whole night she's sleep without soother sebab ibu tgah bekerja keras menjauhkan soother tu drpd dia..cepat2 la nak buang soother tu ye..actually ngape dia mula ber soother ni ada kisah sedih dulu dia tak hisap pun tak pe la lau ada masa we story2 k : )

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)