nuFfNang aDs

Wednesday, 31 October 2012

the sEcoNd haLf oF mE....

saje nak post kan muke dia tgah marah sebagai kenangan di masa hadapan : ) marah sebab ibu asik snap je muka dia tu..habis tu tgok la tu nak pakai baju kurung ibu balik keja yang dah masam2 tu hu hu hu
so, apa lagi cargas snap


tgah read book, ap2 yang dalam book tu sume dia tiru praktikal kan he he, dianosour dance dia dance, dianosour kiss dia kiss ibu n ayah, dianosour cry dia cry n banyak lagi but good job sayang memang every night ibu suruh dia blaja ha ha tapi tgok mOOd lau dia malas dia asik main tapi lau tgah rajin tak yah suruh dia dah kenal waktu time malam je terus cari book nak read good job usaha lagi k lil princess ibu : )

4 comments:

  1. Assalammualaikum..ecah!rindu sgt2 kat ko..ni aku nur ain zulaikha..ingat x?da besar da anak ko..

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam dear..he he eca pun rindu sangat2 tau kat korang sume ape kan daya..ain blog ain coretan dari hati kan? letak url cket t kite follow k : ) seronoknye hari ni dah jumpe balik kawan2 DSK : )

    ReplyDelete
  3. hahaha..blog ain xberfungsi lagi..belum ade mud..hehehe..

    ReplyDelete
  4. x pe bile dah ade mood t story mory k

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)