nuFfNang aDs

Tuesday, 30 October 2012

tetIBe di pEtaNg Hari

tetibe di petang hari di ofis, eh seronoknya hujan la petang ni sejuk cket cuaca dan tibe2 tekak rasa nak makan nasi goreng pedas letak daging nyum nyum..
so, ape laie balik ni masak nasi cargas2 nak masak nasi goreng pedas berdaging pehhhh best kan ha ha lagi2 air tangan sendiri
jadinye esok kite saksikan la ye ade ke tak ade nasi gorengnya ngeh ngeh ngeh..nak pick up my little gegirl tu..sian sakit gigi pasal semalam gg nye pecah makan ayam aduhai sian anak ibu
hoyeh hoyeh nak balik dah..............

6 comments:

  1. Aisyah dok kat maner ye...??? akak pun dok Nilai.. hik hik... akak follow blog aisyah ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye akak..tq kak : ) kite duk nilai menyewa di tmn semarak kite tau akak duk kat acacia kan? kite keja kat USIM dekat je ngan umah akak

      Delete
  2. meyelerakan nasi goreng itu , sila jangan letal di blog , kang saya terliur , heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. huuuu mesti la post lau tak t takde idea ngeh ngeh ngeh tungggguuuu

      Delete
  3. best kan bila hujan.. tpi kalau lewat time nk blk kerja hujan risau jgk, takut lmbt smpai umah..hu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah mamalieyna ari tu drive mase ujan kan habis keta rosak pasal banyak air bertakung..tu yg risau lau ujan time balik keja tapi lau dok umah ujan memang sonok la ha ha

      Delete

nuFfnaNg La la la :)