nuFfNang aDs

Monday, 22 October 2012

sAbtU dan aHad sEsi mEmAsaK

hye u ollss..
sebagai kenangan dan coretan suka suki buat diri ini dan kuarga..sabtu bangun pagi2 malas masak sarapan just terus je masak lauk lunch..tapi dah malas pula nak take pixca tuk tatapan blog..nanti2 kite take pixca k..
menu masakan untuk family tercinta :

Nasi putih, ayam masak lemak cili api = favourite husband, daging goreng rangup dengan lobak untuk I yg tak minat lemak cili api dan 4 anak dara ayam goreng bersama dengan lobak dan sayur sawi sair pulak ditambah dengan sayur kacang panjang dan lobak goreng pecah telur wahhh Horlick Ais tu yang tak tahan ha ha ha cam tak kena kan..alhamdulillah tak terbuang dan membazir habis licin

Ahad pulak pagi2 husband bawak balik roti canai so, tengahari kite bakorrr je ikan caru tu, makan ngan Nasi Putih buat sayur tauhu dan kacang panjang serta lobak cili api  dan untuk anak masih sama ayam goreng bersama lobak n kacang panjang pulak ha ha kali ni Air Bandung ais pulak..pun sama licin gak suker suker ni yang buatkan mak suka masak ni kan..

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)