nuFfNang aDs

Wednesday, 24 October 2012

psycho haaa?betol ke eja?

tak faham dengan orang yang suka dengki orang pada hal kite tak de pulak dengki atau buat benda buruk kat die kan 
so, i decided 2 call him Psycho Man : ) 
may be superhero baru kan..issshh sakitnya hati kan..

situation 1 :
Pelik..salahguna benda yang bukan hak milik BELIAU untuk kepentingan diri sendiri

situation 2 :
kau suruh orang bagi penghargaan yang paling maksimum terbaik kat diri kau padahal kau cam hampesssss 

situation 3 :
hei ingat orang tak tau ke tentang kau punyer background yang bermacam2 masalah kan..tapi cakap cam bagus sangat gila la

situation 4 :
bila dah buat salah tu pretend pulak kan takut la tu.  buang karen layan psycho man macam ni ha ha

situation 5 :
kau ingat kau bagus nak bebel kat orang lain sedangkan yang kau bebel tu sume diri kau kan? sendiri mau ingatla...

next next next situation :
banyak sangatla dah tak boleh tulis..ntahlah tension sebenarnya sebab tu tulis ni..kadang2 give up nak datang kerja disebabkan orang yg psycho sangat macam ni yang rasa diri tu bagus sangat padahal gila la datang opis kul 10, 11 cam tu aaahhh kang cakap lelebih kang terkantol pulak ha ha

note 4 myself = tenangkan diri dan sentiasa sedarkan diri yang kite pi kerja tuk cari rezeki, jangan amik pusing pada si Psycho tu pasal dia langsung tak de kena mangena dalam hidup dan diri kite.  lagi 1 reminder, sentiasa la bekerja dengan ikhlas walaupun dimaki hamun, walaupun kite langsung tak dapat penghargaan walaupun kite dah buat yang the best bagi kite tak pe Allah maha besar.  DIA yang bagi kite rezeki.

Never give up n always be strong AISYAH!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)