nuFfNang aDs

Tuesday, 2 October 2012

pi maKan2 n jAlaN2

Masa hari ape ntah tak ingat pulak..tbe2 husband ajak gi alamanda nak pi cari baju husband.  Bayangkan la dengan tak semenggah je ibu n anak ni tbe2 trus je ajak jalan2 tapi kitorang follow je best gak jalan2 terkejut ni kan.  Husband je la yang ok cket kire smart la dari kitorang.

tapi sampai alamanda lupe la pulak nak amik gambonye.  yang ada hanya gambo pi makan lepas dari shopping baju husband.kitorang p makan kat satu kedai tu apa ntah nama sume lupe kat bukit mahkota bangi.

this is my beloooooved husband he he

budak ni lau bawak jalan tak sabar2 nak balik umah memanjang ha ha

dia dah mula dah sebab bosan menunggu makanannya.  sian anak ibu letih kot jalan2

air dari kiri : Teh ais - ibu punyer
orange juice - ayah punyer
milo panas - my bushuk punye

ayah yang tak habis2 dengan handphone nya tu.  ada ke patut rakam ibu tengah membebel2 sunguh2 pastu golak2 ha ha



ni nasi goreng kampung ibu.  tak sedap la banyak minyak : (

ayah punyer chicken chop, anak punye fish & chip.  ceh omaknya je tekak kampung kan..sian

teh ais ibu ni.  nak tau tak air pertama dah habis ni air nombor dua camne la tak gomok ibarat kata ayah.  gomok pun gomok la asal baik ha ha ha buueek je baik kan

dia sudah membuat onar grrrrrrrrr

grrrrrrr geramnya ibu tak reti duk diam dah.

shopping baju ayah lagi susah tau dari shopping barang ibu ni.  naik dua tiga kali pusing alamanda tak best juga tapi selamat akhirnya jumpa lega ibu he he








No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)