nuFfNang aDs

Monday, 29 October 2012

nOstaLgIa aIdiLaDha 2012

hye salam n gOOd morning seme : )
Macam mana sambutan Aidil Adha tahun ni? pasti meriah kan? saya biasa2 saja : )
k la sekadar nak kongsi perjalanan sambutan Aidil Adha dis year tapi tak dok gambar lupe pulak..

25 Okt. 2012
Hari khamis sehari sebelum Aidil Adha office bagi pelepasan setengah hari, so husband cuti n ajak shoping2 di The Mines jalan2 cari barang rumah so, cari barang untuk rumah baru.  
Dapatlah kayu penggantung langsir, selak pintu n macam2 lagi la barang lupe pulak..
lama juga berjalan petang kul 6 baru balik pi jemput anak ibu yang montel tu..suke dapat beg angry bird tapi bertahan selama 2 hari sahaja hu hu dah tertanggal talinya tak pe leh jahit t ibu jahit ye yayang : )

26 Okt. 2012
Ha ha hari raya tapi tak de buat pape pun just masak2 je kat rumah..pagi2 dengar takbir sayunye la hai hati
masak2 just buat bubur nasi, buat sup ayam pedas, sayur kacang n lobak pecah telur,
goreng kacang tanah n ikan bilis n goreng ayam peh superbbb
husband cakap sedap sangat n sume2 pun makan tambah2 alhamdulillah
tapi klaka kan raya2 mamam bubur je dah tu tekak nak makan kan he he
petang tu jalan2 kuar hilangkan kerinduan di kampung ho ho

27 Okt. 2012
Parents in law datang so, masak2 kemas2 umah siap2..hidangkan daging masak kari
kerisi asam pedas n telo dadar je pasal ayah mertua ajak makan luar malam tu
so, jalan2 ingat nak makan Sate Willy tapi apa kan daya tutup pula so,
ke Domino je la kite ha ha
tapau Domino n KFC peh kekenyangan tapi tak leh tido pasal malam tu panas sangat bangun tetengah malam tgok tv ngan husband borak2 berdua sampai ke pukul 6.00 pagi bayangkan ha ha

28 Okt. 2012
Parents in law bertolak ke Perak balik kampung n kitorang pun merehatkan diri saje di rumah sebab malamnya tak cukup tido kan..husband tgok motoGp la F1 la petang baru jalan2 Mantin tengok rumah baru.

sekianla update untuk raya..dah macam direktori pulak nye ha ha ha

4 comments:

  1. Replies
    1. salam aidil adha too..njoy read ur blog : ) banyak information keep up k.

      Delete
  2. La, beli rumah kat Mantin ke?

    Bersaing2 lah kita pergi ofis nanti ye. ;)

    -Dakpink-

    ReplyDelete
  3. ha ah kak ain : )kat desa pinggiran bayu..ok gak bersaing2 la kite nanti kan

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)