nuFfNang aDs

Wednesday, 31 October 2012

nAsi gOreNg dagIng pEdaS beRaPi

salam n gOOd morning kawan2 sume : )

seperti di entry terdahulu akan di up kan ye hasil dari gorengan nasi bersama daging..sedap pedas berapi he he..daging korban sedap kan manis..terima kasih tak terhingga buat orang yang bermurah hati bagi daging korban kat kite..InsyaAllah dah pasang keinginan untuk join juga korban ni satu hari nanti..mohon dipermudahkan ya Allah dan beri la kemurahan rezeki buat kami kan Aminnnn..


ok tanpa banyak bicara di sajikan ye untuk kenangan nanti2 leh buat lagi : ) sedap sebab teramat pedas sampai tak terkata ha ha

buat suamiku : ayah, t ibu masak lagi la nasi goreng daging malam ni tapi kali ni letak carrot ea semalam lupe ha ha ha
uishh ne leh hari2 bagi suami makan nasi goreng je sungguh tak solehah la kite he he, takpe la asal kenyang kan kite ni isteri2 yang bekerja ha ha, alasan la sangat kan...............
eh, masak nye sangat simple cam nasi goreng biasa just tambah daging je : )
 selamat mencuba kengkawan dan make sure pedas berapi tau baru terangkat telinga menjamahnya : )  

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)