nuFfNang aDs

Monday, 15 October 2012

mOOd rAjiN 2

Menu santapan untuk hari sabtu.  Sekadar coretan suka2 dan mak abah yang rajin tgok blog anaknya ni sebab nak tau pasal cucu kesayangan hi hi.  tu yg i rajin update kekadang tu.

 Bahan2 nak masak mi kari n mi kuah daging..Mee kari request from my hubby n he said sedap..betambah2 makan sampai tak cukup mi dah.  alhamdulillah senang hati bila tgok suami makan kan?

 Dalam proses....yg kiri mee kuah daging 4 me yg kanan mee kari for hubby

 Mee sup banyak bahan untuk si anak..tapi bila makan my dumox tak nak sangat makan ngan mee tapi bila tukar nasi baru banyak makan

Kat bawah ni terselit gambar insyirah makan kek batik..
suka sangat dia tapi dah habis next time ibu wat lagik k



No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)