nuFfNang aDs

Thursday, 25 October 2012

mOOd keLaUt

haissshh apahal la dua tiga menjak ni mOOd ni ke laut je?  nak marah dan rasa cam tak kena je aduhai tak best la bila berperasaan macam ni
kembali la wahai mOOd yang hepi..esok kan raya : )  but I tak balik kampung he he pasal parents in law datang nak beraya di cni..pkir2 pe nak masak spesel 4 this AidilAdha
eh eh tgah tulis post ni ada tupai lalu lalang la kat depan opis I ni..jap2 snap dolu ha ha
alahai laju sangat dia lari tak dapat nak snap2..
ok my dear frenz..

Selamat Menyambut Aidil Adha ini 
dengan penuh kegembiraan, kebahagian dan kesyukuran
dan kenangkanlah pengorbanan insan2 yang sentiasa berada di cc kite

coz sacrifice is sinonim with Aidil Adha : ) 4 me la kan..so, I think I want 2 give something 4 my kesayangans sempena Aidil Adha ni..tak kira besar kecik but as long as the word ' Sincere ' tu always be in my heart disamping something yang kite nak bagi tu..dah cukup indah kot buat penerima & I sendiri..
So, let's remind ourself, keikhlasan tu adalah segala2 nya bukan nilai dan rupa sesuatu penghargaan tu ye..
ntah la ape la yang merepek ni lau mOOd ke laut cam ni lah hurrrrmmmm

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)