nuFfNang aDs

Wednesday, 3 October 2012

miMik muKa moMok@haNtU

hye hye bersua kembali kite..
gambar2 yg diupdate ni sekadar suka2 sebagai kenagan nanti dan juga untuk family terutamanya mak abah dan adik2 kat kampung tu yg suka tgok blog ni pasal rindu kat cucunya nan tunggal dan seorang ni haa

Bila ibu dia wat dialog "sayang camne muka momok dalam tv tu? ni la yg ditunjuk'y

terkekek2 la ibu dia gelak tengok dia, tapi yang bestnya insyirah tak takut tengok cite momok so, bole lah dia jadi peneman ibunya yg sk sngat tgok cite hantu ni.  tapi saya tak tengok sorang2 pasal takut lau husband tak ada tapi anak ada pun ok la asalkan ada teman.  Biasanya lau husband x ada x tgokla takut yg terover2 pula nanti he he

budak yang susah betul nak amik gambar.  cium cket busyuk ibu muah muah

tengok tu panggil2 nak amik gambar wat dono je sibuk tengok cite ottoman dia ha ha, fanatik betul sampaikan ottoman kalah menangis2 pasal kene pukul dengan raksasa ntah hape2 bentuknya tu

haaaa sampaikan ibu pegang suruh tgok kamera nak amik pixca dia


Tengok dia marah ibu pasal asik amik gambar sahaja hua hua hua.  lupe pulak ibu ape ntah yg dibebel'y..

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)