nuFfNang aDs

Wednesday, 31 October 2012

mEmorY of pOliPd DsK

untuk kengkawan ku di poliPD dulu, did u still remember me? 
DSK2S1 erm menggamit kengangan bila tgok buku2 masa belajar ni dulu..haaaaiii tak tido malam siapkan assignment i really miss that moments k
 haaaaa cube tgok benda2 ni lagi la kan menggamit kenangan..ingat tak kite sesame balik kelas makan aiskrim la makan cendawan goreng la ha ha ha



Laporan ni lagi la mendatangkan kekecohan yang amat nak menyiapkannya kan? tebal kot see this

n disebabkan LI report ni la saya terpaksa juga menggagahkan diri membeli lap top hua hua hua lau tak malas je sebenarnya ha ha jimatttt...

n baru je tadi one of my classmate during DSK2S1 call me n wahhh tetibe rindu pun datang menjelma ngan kengkawan..so, kengkawan sebarang news just maklumkan kat ca anytime anywhere wether kt hp or emel or blog or anything la k : )

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)