nuFfNang aDs

Tuesday, 23 October 2012

mAmAm2 di LuaR lG....*****

he he salam salam : ).  akhirnya.............ada juga kesempatan mencuri sedikit masa eng up date blog ha ha..busy ya amat la dis moning..k forget..

 skang nak cite semalam balik keja pi makan di cni..sedap sangat2 rasa nak repeat lagi

biasala ini budak lau bawak makan memang tak reti diam nak turun la nak main cat la ha ha..
ni tgah takut nak turun pasal 2 ekor cat kacau dia ha ha

 haaa ni la kedainya kat salak tinggi..leh tgok kan apa nama kedainya memang sedap makan nasi kukus ayam goreng berempah..memang superb ayam nye rasa rempah dan rangup lagi..alahai lapo pulak..tapi potong stim pulak anak dara yak yak on the way nak balik yang kelakarnya terpaksa of aircond dan buka tingkap sebab tak tahan baunye..poneng pala mak ha ha ha

 ok lepas mandi kite sambung makan di malam hari makan kek batik
 wahhh makan dengan gelojohnya siap masuk jari tu dan tunjuk thumb up kat ibu wah ha tanda sedap..mekaceh sayang : )

senyum simpulnya membuatkan ibu selalu teringat keletah awak yang semakin nakal kan sekarang ni he he

2 comments:

nuFfnaNg La la la :)