nuFfNang aDs

Tuesday, 16 October 2012

mAkaN2 @ Nilai3

Salam semua..mOOd pagi ni hepy2 n ceria2 aje..pagi2 camni before bos masuk, after check jadual bos n make sure bos ada ap pagi ni, pas tu bancuh air check pulak daily note ape pulak tugasan yang perlu diselesaikan n then dah tgok tak ade ape2 ni la kesempatan nak update blog sebelum busy.  Meh la laju2 kite update blog ye.

tak de apa sangat pun just nak kongsi story makan2 kat nilai 3.  semalam petang balik dari opis lapar pulak hubby pun ajak makan kat nilai 3.  Weols singgah di RTC Corner berhadapan dengan 7eleven n kedai langsir tapi lupe pulak apa nama kedai 2.  just order mee goreng basah 4 me n husband nasi goreng apa ntah lupe..si anak pulak nak makan goreng pisang, kopok lekor n pau kacang..banyak betol dia makan comot2 dah..

 see dia makan kopok lekor nye tu.
 tak reti diam dah nak mulakan operasi berjalan2
 see makan keledek goreng pulak ha ha
 ni pun sama bersemangat n berselera makan
Ni kedainya tapi lupe nak snap pintu depan..actually depan ada jual buah longan soh suruh hubby pi beli jap nyum nyum manis longan madu sekilo = RM 7

Mee goreng basah dia superb i like sangat2 hubby punye tak tau lah pasal saya tak rasa hubby je makan mee goreng sy rasa cket kan he he.  Ok la not bad boleh repeat lagi ni.

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)