nuFfNang aDs

Monday, 22 October 2012

maHu berGaya

 bila dikurniakan anak perempuan kan..mesti ada naluri mahu bergaya walaupun kecik2 lagi kan..tgok pixca ni..
.
skang ni pantang nampak ape2 yang bole disarung dah..getah2 dia buat gelang pantang nampak habis dipakainya..barang make up ibu apatah lagi..compact powder dah pandai sapu muka..lipstick pandai sapu bibir eye liner dah pandai sapu mata..hye la si cumillss ibu..

tapi cuba tgok time dia comot ho ho..comot pun angkara ibu suka pakaikan losyen calamine kat muka 
dia ha ha. geram kan macam baby tgok pakai bedak dan losyen comot2 ni..


alolo ibu nak kiss awak..issshh nampak gigi jarang tu : )

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)