nuFfNang aDs

Friday, 12 October 2012

JOM JADI GENG BUI

jom kite meramaikan kenalan dgan menyertai JOM JADI GENG BUI : )
Syarat2 adalah seperti di bawah : v

 

1) letak header blog bui ni dalam entry
2) letak tajuk JOM JADI GENG BUI
3) tinggalkan link entry di ruangan komen entry ini
senang jerkan..so,jomlah jadi geng bui..^_^..tarikh tutup segmen ni adalah pada 30 Oktober 2012 jam 11:59 malam

untuk membuatkan segmen ni lebih menarik..cehhh..bui akan bagi 5 hadiah misteri untuk blogger yang bertuah..pilihan akan di buat oleh 'seseorang'..kira macam cabut undi lah nanti yer..^_^
 
So, jom ramai2 kite join JOM JADI GENG BUI..
dapatlah meramaikan kenalan di alam maya ini..
Klik ini JOM JADI GEN BUI untuk join k : ))))))

14 comments:

  1. ok dikk kita meriahh kan ;))

    ReplyDelete
  2. TERIMA KASIH SUDI JOIN..DAN SELAMAT MENJADI GENG BUI YER..^_^

    ReplyDelete
  3. dari segmen yng sama + follow disini.. =)

    klau sudi meh la singgah sini---> http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  4. Hai,dari segmen yang sama
    Done follow! :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen sama.... done follow... #10

    http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  6. Kak Ieda
    yeah sm2 kite meriahkan lagi..

    Bui Junaidi
    Welcome n selamat juge : )

    Mimie Najib, Aynahusna, gee azie
    Thanks follow, i follow back ngeh ngeh

    ReplyDelete
  7. Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama,ayu folo sini ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  9. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya jugak,

    Terjah sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    BTW, jomlah memeriahkan GA nie kalau ada kelapangan,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/anniversary-giveaway-by-alyzafisolcom.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama :)
    selamat bersegmen and da folow


    http://faraapis2011.blogspot.com/2012/10/jom-jadie-geng-bui.html

    ReplyDelete
  11. Singgah sini dari segmen yang sama dan follow..

    Jemput ke http://shumie-dz.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  12. Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)