nuFfNang aDs

Tuesday, 16 October 2012

iNsYirAh beLaJaR

Malam tadi sedang ibu khusyuk mengemas rumah dan ayah tgok tv..meh kite tgok apa anak ibu tgah buat jeng jeng jeng..

 wow sedang study la..good job anak ibu macam ni la bagus..sedang mengenal haiwan tapi terbalik la ha ha.  tak pe asalkan anak ibu ada niat nak study k : )Good job ibu sayang awak k big big she said

 Khusyuk sambil menyebut animal tu.  Comels sangat bunyinya.

Ok nak selit ni skang merupakan favourite drama best pulak first2 tgok cam tak best lama2 best pulak terus le hafal time nak tgok JULIA.  suka kat nabila huda n izreen azminda ni. 

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)