nuFfNang aDs

Wednesday, 31 October 2012

di Malam haRi yang coMot

malam tadi see dis little princess ibu wat pe?

  eeiissshhh comotnye habis sume merah2 ditonyoh2 kat tangan..

haaa nampak tu habis mulut ngan tangan sume bertukar red colour, actually she's eating fruit, raspberry ke mulberry not sure, but thanks 2 my officemate kak anum sebab bagi bawak balik nak bagi husband makan sebab dah lama dia cari tapi tak jumpa..tu la kan something tu lau kite nak dia takde tapi lau kite tengah tak nak bersepah2 je nampak kan..

lepas dah cuci sume dia sambung main tgok koleksi mainan dia 

tengok mainan dia, kate little princess she said nak jadi princess tapi tgokla mainan dia, tgah me'racing-racing'kan keta mainannye ha ha, then ibu tanya ni sebenarnya gegirl ke boboy she said gegirlgirlgirl banyak kali marah la tu ha ha..yang pastinya about her, she doesn't like toy like barbie or something yang cute alahai..dah banyak kali try beli tapi takmo main di simpan je dalam bakul..


No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)