nuFfNang aDs

Tuesday, 2 October 2012

DesIgn LangSir

ada sape2 tau tak name design langsir ni? terbekenan sangat dengan design ni tau. semalam pi jalan2 kat the mines nampak langsir cam ni.  apa lagi terus saya tangkap gambar nye.

ni la die langsir tu.  nampak moden kan saye suke saya suke ibarat kate mei mei upin ipin

ni dah zoom dekat cket untuk nampak lebih jelas

ingat nak apply design ni kat umah baru nanti insyaallah..alhamdulillah rumah macam dah nak siap. 
insyaallah nak capai konsep rumahku syurgaku.  rumah pertama hasil titik peluh husband dan saya.  tak pe la kecik cket tapi ini merupakan effort yang sangat berbaloi.  kat nilai ni harga rumah melambung jadi kalau jumpa rumah double story mampu milik mesti cepat2 apply :)  tak pe la rezeki ada di mana2 lau niat baik insyaalllah dipermudahkan.  aminnnnn.

tinggal cket je lagi nak touch up ni.  tak sabar hati ni nak pindah memandangkan keadaan rumah sewa sekarang dah semakin banyak masalah namun tetap bertahan tunggu rumah siap.  wahai rumah cepat siap ye.  kitorang nak touch up awak nanti : )

2 comments:

  1. ecah duk nilai kat mane?beli umah kat mane ni?

    ReplyDelete
  2. eca duk kat nilai tapi beli umah kat mantin lam 15 minit gak la nak pi opis : )

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)