nuFfNang aDs

Wednesday, 24 October 2012

bReAkFasT dIs mOrnInG

salam n gOOd morNinG..
 just nak up date juadah breakfast pagi ni seperti di bawah 

nyum nyum sedap dan kenyang sangat..tqsm 2 kak anum my opismate kerana bawak juadah2 ni ye, kenyang dah makan kopok lekor siap dgan pencicah sosnya yg super sedap dan juga sandwich telor tu..len kali lau kite tak busy kite pulak masak k keh keh keh lau bangun awal la..I just bawak biskut tiger je tak moh makan lebih2 nanti nak kuar makan dgan tersayang husband saya tu..risau gak berat semakin naik mencanak2 ni he he

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)