nuFfNang aDs

Monday, 8 October 2012

bAtOk2

urmm isnin ni memang monday blues la tp selamat la cepat sampai office.  today kena batok2 dah 2 hari sebenarnya tapi menggagahkan diri juge pergi kerja dengan terbatok2 ni sampai kawan opis pun tegur hai syah teruknya batok mua mua mua. tak de makne la nak batok cover2 habis satu opis dengo ha ha ha.  lame juge tak update tak de idea n pc kat opis asik rosak je.  k la super busy pagi ni banyak nau keja nak buat ni k layan..... : )

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)