nuFfNang aDs

Monday, 8 October 2012

aYaM pEnYet aP

Tengahari tadi together-gether ngan officemate makan di ayam penyet AP Nilai ni.  
Sebenarnya dalam last week cam tu recommend this Kak Oyin pi makan ayam penyet kat ctu n then terus terpikat la tu sampai ajak lagi tu.  I follow je ha ha.  tapi memang best la kat nilai ni rasanya ayam penyet ni one of d best food kot 4 me becoz sy tak makan fast food almaklumler tekak orang kampung.  

dengan husband jangan cakapla dua2 memang hantu ayam penyet ni lagi satu sup berdengung nilai 3 wahhhh memang pedas dan tepat la dengan citarasa tekak kitorang ni : ).

 emm tak sah lau takde gambar kan.  mesti nak jugak cumenye ni dari En. google la kan. 
Ok Bye bye


2 comments:

  1. Nasi penyet kalau sambal dia dan sup dia sedap memang terangkatlah...

    ReplyDelete
  2. Hye kakzakie tq 4 comment..yup ayam penyet memang sangat2 sedap n terangkat kan : )terngiang2 di tekak lagi ni he he

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)